Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Clothing Jubileumsuppsättning och en 5-dagars Ugmonk Sale

Jubileumsuppsättning och en 5-dagars Ugmonk Sale

9-årig Ugmonk Jubileumsuppsättning
Det har gått 9 år eftersom Jeff Sheldon inledde äventyret som kallas Ugmonk. Han började med några typografi. Marknaden bad om de moderna, minimalistiska, högkvalitativa T-shirts som han satte ut. Han hade nått framgång över hela världen och valde att fortsätta. Med varje ny lansering visste mycket mer och mycket fler människor om Ugmonk och därmed födde ett rent samhälle. Du kan känna hjärtat i varumärket eftersom det aldrig byggdes baserat på en företagsmodell.
Det var något som Jeff letade efter och kände att marknaden inte erbjöd. Lägg till “prov- och fel” -tänkande så har du perfekt avrundade, omfattande produkter som människor älskar att prata om. I slutändan drev internet och sociala medier detta märke till de höjder det förtjänar. Och det finns fortfarande mycket mer att gå.
Men för tillfället är det här Ugmonk bor: 9 års passion för design översatt i en festlig lansering. En som händer varje år. Denna “tradition” återspeglar konsistensen och mognaden för ett varumärke som firar skapelseprocessen som dess huvudsakliga kraftkälla.

Årets jubileumsuppsättning har en anpassad utvecklad “9” tillsammans med ett 9-triangelmärke som representerar de nio åren av Ugmonk.
T-tröjan har årsdagen “9” tryckt med vattenbaserat bläck på ett mycket mjukt triblend svart tyg. Det nio emblemet är gjutet från fast metall och belagd med en speciell rosguldmatt finish. Varje uppsättning innehåller också ett individuellt numrerat kort (1-200) för att representera den begränsade karaktären av jubileumsuppsättningarna.

Jubileum Saleto Celebrate the Nive Years, Ugmonk driver också en speciell butiksjubileumsförsäljning. Använd koden 9 år vid kassan för att få 20% rabatt på hela köpet, tillgängligt under de kommande fem dagarna.
Till många år framöver, ugmonk!
https://ugmonk.com/

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *