Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized Elfenbensplädet mantelklänning

Elfenbensplädet mantelklänning

klänning: klänning Befolkningen | Päls: Topshop (liknande här, här och här) | Skor: Kate Spade New York (liknande här, just här såväl som här) | Väska: Dolce & Gabbana | Örhängen: Ann Taylor | Läppar: Buxom (Brooklyn)

< >

Ingenting som en melange av naken och en traditionell mantelklänning för att starta arbetsveckan på höger fot. Det superlätta, stretchiga materialet i denna mantelklänning kan göra det till den mest bekväma jag har ägt, medan det strukturerade rutiga trycket gör det både super vackert och superförlåtelse.

En klänning som är stretchig och förlåtande? Det låter som den lämpliga måndagsklänningen för någon som tillbringade Superbowl Sunday i princip med en vinge som äter tävling med sig själv. Yikes.

Snabb ansvarsfriskrivning på den här klänningen: den har en djup V samt relativt hög liten i ryggen. För att se till att du är täckt (med fler metoder än en) på kontoret föreslår jag att du klibbar slitsen ett par tum högst upp så att det inte är så högt. En skräddare kan göra detta för praktiskt taget ingenting eller så kan du göra detta snabbt själv. Om du arbetar i en konventionell miljö kommer du också att vilja ha en blazer (som den här) under kontorstid på grund av den djupa V i ryggen. Annars kan du inspektera liknande klänningar här, här, här samt just här som är krångelfria!

Lycklig måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *