Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Clothing Kära BH, jag hatar dig som jag älskar dig

Kära BH, jag hatar dig som jag älskar dig

Okej, så gör mig inte fel. Jag är inte en av de bra-brinnande feministerna. Jag älskar BH, och jag kommer aldrig att ge upp dem. Jag tänker inte ens säga: “Varför måste barnen ha kul och inte ha en?” För det är inte som om jag kommer att bära mina besties 24 x 7 x 365 dagar. Jag kan välja när jag ska bära en behå och när jag inte ska göra det. Så det är allt coolt.
Jag minns fortfarande den dagen då jag först bar en BH för 13 år sedan. Jag var stolt. Jag började känna mig som en vuxen. Bh hade oavsiktligt förändrat mig. Jag bad adjö till mitt köksuppsättning och började prata om krossningar och kärlek, skrattande skrattade åt varje dumt skämt som den söta personen knäckte. Jag och mina flickvänner fortsatte och fortsatte med vår nya relation med BH.

… och sedan en dag dog all min spänning en plötslig död. Ja, jag bröt upp med “henne” (naturligtvis bh). Liksom alla bra saker, detta också hänförde sig till ett slut. Vill du veta varför? Eftersom jag började känna mig kvävd i det här förhållandet. Bh följde mig var som helst jag åkte. Jag och mina flickor började nu gå över hur mycket vi hatade BH. Vilken smärta, min gud!
Men när dagar gick började jag dela en on-off-relation med min behå. Ja, jag var tvungen att gå tillbaka till henne, AC Milan Tröja du vet vad jag menar. Du förstår, en tjej kan aldrig vara arg på BH för länge NA. Det fanns dagar då jag brukade falla huvudet över klackarna med de charmiga tryck och snören, och det fanns tillfällen som jag bara inte kunde vänta med att gå hem och befria mig från den trånga tygstycket.
Någon mycket klok sa en gång: RB Leipzig Tröja “Hem är där BH inte är det!” Kunde inte hålla med längre! TSK TSK.

Hur som helst, idag, i anledning av ingen BH -dag, skulle jag vilja dela med dig, några humoristiska citat om hur befriande det känns att inte bära en BH. luta dig tillbaka och njut! Berätta om du känner samma sak i kommentaren Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja nedan.
Källa: pinterest.comsource: pinterest.comsource: pinterest.comsource: pinterest.comsource: pinterest.comsource: pinterest.comsource: buzzfed.comand att min kära vän, är tilltalande av allt!

Ta hand om älsklingar! Önskar dig en mycket glad #NoBRADAY!
Tills nästa gång!

Kärlek,
Neharika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *