Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized Fri från veckan-helt gratis Skull Print T-Shirt Design

Fri från veckan-helt gratis Skull Print T-Shirt Design

Helt gratis Skull Print-för DTG och ScreenPrinting
Det är den favorittiden i veckan när du får upptäcka en ny helt gratis vektorillustration, från en av Tshirt Factory -bidragande designers. Den här gången är det Leonardo Ortiz med sitt arbete “Riding Easy Skull”, som gjordes tillgänglig som en helt gratis på platsen den 23 maj och är nu på sin andra vecka. När en helt gratis resurs blir mycket populär och är efterfrågad, gör vi ett undantag och förlänger dess helt gratis status.
Det verkar som att många av er fortfarande är stora fans av Biker-t-shirtdesigner, med grungeskallar och Amerika-flaggor. Det är en klassiker, vad kan jag säga?
Konstverket är särskilt skapat för utskrift av direkt-till-oögenhet, en specialitet av Leonardo Ortiz, men du kan också använda den här för skärmavtryck, de tillgängliga filerna är en PNG-fil på 300 dpi medan du också kan använda den andra, en PDF fil med de fyra färgerna separerade.
Få tillgång till denna design direkt genom att lämna din e -postadress där den automatiskt skickas till dig. Nedladdningslänken kommer att vara fram till måndag 6 juni. Efter detta datum kommer T-shirt-utskriften att återgå till sitt normala pris.
Använd den noggrant och glöm inte att läsa villkoren för hur du använder det.

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *