Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized Silk Shirtdress + Chunky Knit Sweatshirt

Silk Shirtdress + Chunky Knit Sweatshirt

Mycket först, jag måste säga att jag älskar den här shirtdressen … Men jag är lite förvirrad av den. Om du inspekterar det i elfenben på köpmännen här eller här, ser du varför jag trodde att jag fick en MIDI/knälängd klänning. Längden ser ut att vara ordentligt avbildad i svart, men i elfenben såväl som grön är den mycket längre på modellen än i äkta liv. Som ni ser på bilderna idag är det inte så länge. Jag menar, jag är lång (5’10 ”), men jag är inte så lång. Jag måste vara Yao Ming för att det ska se såväl, så att Yao Ming inte bär en hel del shirtdresses.

Så den här klänningen är inte riktigt tillräckligt lång på mig för kontoret, men för alla mina små goda vänner där ute, kanske du bara kan få den att fungera. Om du är lång som jag, kanske du absolut bär den som en tunika över byxor (som den skirtdress som jag utformade här). Oavsett längden, föll jag dock in som klänningen ändå, och på riktigt shirtdress-sätt har det varit en av mina mest slitna häftklamrar för sent. Jag har utvidgat dygderna med skjortor många gånger tidigare, såväl som inte kommer att växa på om denna föredragna garderob Essential igen, men om du försöker hitta en säsongslös klänning som kan ta dig från skrivbord till drycker utan ett problem , Skulle jag föreslå att du investerar i en silkeskirtdress. Som nu. Jag kan nästan försäkra mig om att det kommer att vara en av de tio bästa – nej, de fem mest använda produkterna i din garderob. Och den stora nyheten är att detta på samma sätt finns i svart, armégrön samt två olika ränder. Yahtzee.

Jag använde den här outfit förra helgen och älskar kontrasten mellan den lätta elfenbensilkskjorta och den tunga grå chunky stickade tröjan. San Franciscos kvicksilverklimat kräver massor av skiktning, så denna kombination höll mig bekväm överallt från att köra uppgifter och köpa under dagen till middag och drycker på natten. Jag har på samma sätt hållit den här tröjan vid mitt skrivbord på sistone eftersom det är det mysigaste att kasta på under frys eftermiddagar. Det är som en stor, tom kram. Ibland tupplurar jag under mitt skrivbord i det.

Skojar, mamma. Skojar. Det inträffade en gång.

Klänning: enheter (också som den randiga versionen här, liksom liknande stilar här och här) | Tröja: c/o Everlane | Stövlar: Stuart Weitzman | Väska: Dolce & Gabbana | Solglasögon: Miu Miu c/o ditto

< >

Glad fredag ​​allihopa! Ha en fantastisk helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *