Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized Veckans artist –Jimi Benedict (Jimiyo)

Veckans artist –Jimi Benedict (Jimiyo)

Jimi Benedict När du verkligen vill komma i toppen, måste du arbeta hårt, men du behöver också det viktigaste: talangen och en mycket stark motivation. Och när den motivationen är kärlek till konst, så finns det inget sätt att misslyckas. Jimiyo är det levande beviset på en mycket hårt arbetande grafisk designer som började med ett försäljningsjobb och slutade som konstledare på både design av människor och Teefury på bara ett par år.
Han bor i Kalifornien, men han föddes i Japan och växte upp i Nashville, Tennessee. Hans fantastiska passion för konst fick honom att sluta sitt försäljningsjobb och koncentrera sig på sin frilaceringsaktivitet. Han har satt sitt märke på varje T-shirt-designtävling på DBH och han lyckades vinna det mesta av dem.
Den grafiska desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictbeing the Art Director of Både Design av Humans och Teefury kommer som en belöning efter många års hårt arbete och han borde verkligen ha det.
Hans konstverk är helt original och meningsfullt, han gillar att använda vissa bilder av symbolisk betydelse, och djur tar en mycket avgörande plats i många av hans konstverk. Hans linjearbete är mycket djupgående och mängden detaljer är häpnadsväckande.
Grafiska desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictjimiyo är också redo att dela sin erfarenhet med alla konstnärer som är intresserade och verkligen vill lyckas. Hans artikel, “How I Moned 7500 $ på tre månader med min konst” delar värdefull information för läsaren och är en användbar guide för designers som har svårigheter att hantera sina verk på internet. Du kan hitta hela inlägget här.

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *