Hundra klänningar: dag 79

en annan heidi. Jag älskar verkligen ticking-rand tyg, och att hitta den i orange … ja, jag var tvungen att ha det:

Det [visade sig vara] en mycket krämsegel-ish klänning:

Det ursprungliga inlägget för den här klänningen visade inte Wonky Side Zip:

Jag är inte säker på vad som hände med det. Är det bara jag, eller är det svårare att hitta instruktioner om att öka midjemätningen än det är att hitta instruktioner för någon annan ändring? Är det bara antaget att vara lätt, eller gör ingen men jag gör det, eller vad? Jag finner att när jag har ett konstigt sidosömproblem är det vanligtvis på grund av någon wonky förändring jag har gjort. (Medan jag såg det här, men.)

Jag bär inte den här klänningen så ofta, jag är inte säker på varför. Jag älskar orange …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Alla älskar en parademay 8, 2015in “Erin_sewing”
CamouFlagellationAugust 9, 2010in “Camouflage”
Medveten inkompetencejune 3, 2014in “Erin_sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *