Words Brand-Interview

”Oavsett vad folk säger till dig, ord såväl som begrepp kan modifiera världen.” Detta är vad Robin Williams trodde oss innan vi lämnade denna värld. Jag tror verkligen att ord har en kraftfull som antyder oss därför var jag i bläddring av ett märke som kan avslöja mitt liknande för ord. Det är verkligen exakt hur jag upptäckte om Words Brand, en tee -skjortlinje som påverkar människor under hela användningen av fraser och ord. Jag blev så förvånad över deras koncept att jag ville förstå ”Masters Behind the Brand”, det är därför jag skickar ett e -postmeddelande till dem och bad laget att svara på några problem för våra fans. Funktionen med denna intervju var att upptäcka mycket mer om deras anmärkningsvärda ansträngning och att övertyga våra omhuldade fans om att Words Brand är ett företag som behöver vårt stöd och uppmärksamhet.
1. Exakt hur började konceptet att bygga ett företag?

Vi är en grupp designers såväl som författare samt letade efter ett mer innovativt utlopp. Vi gillar minimalism, typografi såväl som vittiga ord, samt kände att det inte fanns en klädverksamhet som faktiskt talade (med ord, inte bilder) till designers, konstnärer, författare, marknadsföring samt innovativa människor.

2. Har du någonsin föreställt dig att ditt företag skulle komma så långt? Jag antyder att frakt och att ha kunder inte bara i USA.

Haha, nej, vi trodde aldrig att saker skulle ta fart så bra som vi skulle leverera till länder runt om i världen. Det är så glädjande att vi får foton från fans inte bara i USA, men på samma sätt från Sydamerika, Europa, Asien, Australien/Oceanien, Afrika … över hela världen. Det är också fascinerande eftersom även om våra tee-skjortor är alla på engelska, verkar det till och med icke-engelsktalande länder fortfarande som våra mönster.

3. Exakt hur skulle du förklara dina tee -skjortor med tre ord?

Typografidriven vittig, designorienterad

4. Varför ord såväl som T-shirts? Har du starkt trodde att ord såväl som tee -skjortor är en idealisk form tillsammans?

Ja, vi trodde att de skulle arbeta bra tillsammans … för att göra det möjligt för människor att uttala sig. Som vi sa i din allra första fråga … vi gillar minimalism, typografi såväl som vittiga ord, liksom vi såg en hel del utmärkta tee -skjortor med anmärkningsvärda mönster … men inte så många med ord som verkligen pratade med oss.

5. Vem gör dina fantastiska mönster?

Tack för de vänliga orden. De är alla skrivna och utvecklade internt.

6. Vad gör dig annorlunda än andra tee -tröjor?

Sanningen att alla våra stilar är enbart typografidrivna, samt talar direkt till designers, konstnärer, författare, marknadsföring samt innovativa människor.

7. Vilka är dina planer för framtiden?

Total världsdominans. Nej, allvarligt, för att fortsätta att erbjuda distinkta stilar som verkligen talar till människor i det innovativa samhället. Vi har också planer på att bredda till andra typer av kläder såväl som tillbehör.

8. Vad skulle vara din vägledning för unga företagare som vill starta en tee -skjortor?

Ja, just det. Vi kommer, det finns inget trick utom för svårt arbete såväl som entusiasmen för att få det att hända. Du måste vilja det såväl som bara börja. Du kan planera och planera såväl som plan … men så småningom måste du bara börja och lägga något där ute. Det finns också så många tee -tröjor att vi tror att du måste ha en distinkt metod samt prata med en viss nischmarknad. Förstå vad ditt varumärke betyder såväl som vem din målgrupp är.

Sanningen att de verkligen tänker på deras kunders lycka visas i deras försäljningsavsnitt där du kan upptäcka otroliga rabatter. Till exempel för alla typer av köp över 50 $ får du helt gratis frakt om du introducerar Freeshipus -kod vid kassan. Tro det eller inte det finns också en hel del andra diskonteringsräntor för dig, precis som Words Brand Facebook -sida såväl som de kommer att hålla dig uppdaterad.

Bonus! Förutom att förnya din garderob borde du tänka på att förändra din gamla i-telefon-situation med detta fantastiska ord i-telefon-situation. Ge din telefon lite ordinspiration.

Låt oss hjälpa detta otroliga varumärke att nå sin övergripande världsdominans, eftersom vi kan använda några inspirerande tee -skjortor i vår vardag!

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *