Mönstergradering

Okej, några av er kanske har sett en konstig version av det här inlägget, som jag publicerade av misstag. Ledsen för retcon …

Hur som helst, Kate (som tidigare hade en fråga om Hawaiian Dresses, som du alla svarade på rekordtid), skriver:

Jag förvärvade nyligen några fantastiska vogue specialdesigner klädmönster, men de är flera storlekar för små och ca 10 inches för små för mig i bysten / midjan.

Jag lär mig att omforma mina egna mönster, men under tiden skulle jag gärna betala någon för sin färdighet att ändra storlek på mina små mönster i min storlek och spåra dem på mönsterpapper för användning i mitt syrrum. Känner du till några företag eller individer som erbjuder denna typ av tjänst?

Medan jag är på humör för att betala andra för att hjälpa till med min sömnad, är du medveten om några företag som erbjuder servicen att skära och markera mönster, sedan skicka patters, tyg och skära bitar tillbaka till ägaren för att slutföra sömnaden?

Jag är så ivrig att sy att jag letar efter genvägar för att påskynda produktionstiden. Eventuella råd är uppskattade! tack.

Jag vet ingenting om betyg, men jag hittade den här fina posten från Kathleen om betygsättningsmaskiner. (Jag är alltid till förmån för fler gadgets …)

Och detta, från tråden, också.

Och mönstret ovan? Är bara ett exempel på den typ av sak jag skulle betygsätta om jag kunde …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

En gäst rant på “Varför är vintage mönster så dyra?” Juli 17 2008 med 116 kommentarer
En dukare och uttalande av principerna 15, 2008 med 214 kommentarer
Varför kommer jag inte att använda Enkelhet Printsew Patterns AgureJanuary 13, 2012IN “Mönster”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *