Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Clothing Tshirt Factory Artist Interview – Artevrie

Tshirt Factory Artist Interview – Artevrie

Att förstå våra Tshirt Factory.com Designers personligen är den allra bästa delen av våra innovativa samarbeten. De har var och en sina egna berättelser, med bitdetaljer som ingen har medan de på samma sätt verkar ha gått på liknande vägar. Såväl som resultaten, slutkonstverken skiljer sig alla från varandra och lånar från alla designers före dem såväl som efter dem. Vi är alla någon typ av mixologer och försöker nå den bästa formeln.
Här är ytterligare en experimenterare inom konstområdet och digital design, som vi håller på vår webbplats: Evrie Harvian, som går under namnet Artevrie såväl som som har tagit oss tid att dela några tankar om att producera för oss .
Tshirt Factory Artist Interview – Artevrie
Oana: Berätta mycket mer om din konst och stilbakgrund. Vad fick dig att bli designer?
Artevrie: Jag är självlärd designer som gillar tecknade filmer, serier och musik som Metal / Hardcore / Punk. Jag är Evrie Harvian A.K.A. Artevrie född 1978. Jag har arbetat frilans med tanke på det 2010.
Herr från Bandung – Indonesien är min stad som finns i högländerna såväl som luften är så stor och färsk. På helgerna tillbringade jag min tid på mountainbike, ofta spelar jag min elektriska gitarr med snedvridning och hög att bli inspirerad. Jag drömde alltid om att vara en expertdesigner och illustratör. Jag påverkades i en tidig ålder av serier, tecknade filmer, filmer, tungmetallmusik. Under åren etablerade jag min egen stil med livlig bild och design. Jag har designat skräddarsydd merch för band såväl som klädföretag. Oavsett om det är en tee -skjorta -design, gig -affisch, affärslogotyp, albumkonstverk samt massor av mer, kommer jag att utforma den åt dig.
Oana: Exakt hur eller när började du illustrera på en expertnivå?
Artevrie: Officiellt började jag rita professionellt 2010.

Oana: Var kommer din motivation ifrån?
Artevrie: Min motivation är från vintage -serier, videospel.
Oana: Exakt hur skulle du förklara din stil?
Artevrie: Min stil är vintage, oldskool -komisk, grundläggande och med en borttagningslinje.

Oana: Vilka verktyg du använder? Går du 100% digitalt eller är det papper involverat?
Artevrie: Jag använder digitala verktyg som en penna -surfplatta såväl som dator, papper är för övning.
Oana: Finns det något som du särskilt förhindrar att använda i dina illustrationer?
Artevrie: Jag förhindrar förolämpande stilillustrationer, med fascistiska och rasistiska undertoner.
Oana: Vad var den svåraste uppgiften du någonsin har arbetat med?
Artevrie: Allt arbete jag gör är att göra med nöje, men jag gillar inte klienterna med en hel del förfrågningar och chattiga.
Oana: Kan du nämna några av dina föredragna stilar såväl som varför? (Personligt eller från andra designers)
Artevrie: Jag gillar designern Godmachine, Brandon Heart, Felix La Flamme, Pushead. Jag gillar deras stil, de ger en hel del inspiration.
Oana: Någon typ av grafiska designers du beundrar?
Artevrie: Jag beundrar verkligen Godmachine.
Oana: Några ord med rekommendationer för någon som just börjar som illustratör/grafisk designer?
Artevrie: Fortsätt upptäcka och öva och hålla det original!

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *