Fall favoriter från Ann Taylor

Höstfavoriter från Ann Taylor

Här är jag i ett led-to-toe Ann Taylor ser det som uppnår två saker på en gång: För det första är det ett idealiskt höstarbetskläder, ingen fråga. Koordinerad, chic, med anteckningar av hösten bekväma som inte är så avslappnade att de är oprofessionella. För det andra är varje produkt jag använder verkligen en fantastisk separat att du också kan jämföra i faktiskt många höst leta efter både arbete såväl som helger. Så låt oss ta ett bättre utseende, ska vi?

För det första såg den karamellhöjda chunky-tröjan du såg ovanför. Faktum är att det är verkligen en coatigan som bara är ett roligt ord att delta högt, i en lämplig höstskugga som kallas toffee nut som ärligt verkar läckra. Jag gillar denna blandning av form såväl som prestanda för fall, liksom eftersom det också kommer i svart, jag tror ärligt att vi alla är smarta att investera i båda färger, så är den här delen av denna bit.

Ann Taylordouble Breasted Coatigan

Ann Tayloranimal Print High Midsection Penna Kjol

Ann Taylellebow Sleeve Turtleneck Tröja

Slutför utseendet

Under, har jag parat en absolut essentiell armbågshylsa turtleneck som jag bara bär 8000 gånger i höst med en hög midja djurtryck penna kjol. Jag gillar den här kjolen som ett botemedel mot halvtråkigt tristom som vanligtvis kan förekomma från dag efter dag med solida färgade kjolar samt byxor. finaste delen? Det är också väldigt stretchigt.
Märkte du det matchande huvudbandet? Av program du gjorde, eftersom det är så perfekt. Och jag har också slutfört det allmänna utseendet med ett par pärlminsk örhängen som är ett briljant tillägg till din vardagliga tillbehörssamling.
Det är dags att börja tro på fundament för hösten, liksom om jag var du, skulle jag börja här. Coatigans för alla!

Ann TaylorCheetah Skriv ut vadderat huvudband

Ann Taylorpearlized Filigree Hoop Örhängen

Ann Taylordouble Breasted Coatigan

Ann Taylorky Suede Slingback Pumps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *