Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Clothing $ 100.000 Threadless Artist Shop Accelerator Program

$ 100.000 Threadless Artist Shop Accelerator Program

Trådlös konstnärbutik Accelerator: Vinn $ 25.000 för att starta ditt företag
Bland de otaliga goda saker som är trådlösa gör för konstnärer runt om i världen finns det en annan som behöver nämnas: Artist Shop Accelerator -programmet. Plattformen ger ut $ 100 000 till fyra konstnärer för att hjälpa dem att växa sin konstnärsbutik till en framgångsrik butik och varumärke. De vet att det inte är lätt att växa till en stabil verksamhet, så ett försprång på $ 25 000 är ett utmärkt tillfälle att kombinera talang med episka kampanjer och toppen av linjen.
Först och främst måste du skapa en konstnärsbutik om du inte redan har gjort det. Då kan du ansöka om Accelerator -programmet, där du ombeds att beskriva hur du planerar att använda medlen för din företagstillväxt.
Detta är en tid att allvarligt överväga att utforma som en karriär med en omfattande analys av din handlingssätt. Även om du inte är bland de lyckliga fyra, är det en fantastisk planeringsövning att du kanske aldrig har gjort det. Det kommer att sätta saker i perspektiv, vilket hjälper dig att se potentialen i svartvitt.
Ansökningsfristen är den 31 december 2017!
PS: Glöm inte semestern! Du kan fortfarande få gratis frakt med koden Cheer, +30% rabatt på hela webbplatsen!

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *