Drabble # 15

Hon fick nästan mig. Hon grep mig idealiskt, en dam avsikt att använda fel klänning. Jag gjorde hennes trevliga päron form en direkt gourd. Min blå gulade hennes olivskinn. Den häxan av butiksassistent angivet “Du är fantastisk!” Vilket var tekniskt sant, men inte i den metod hon menade. Säg tack vare godhet för sin man. Han tog en titt på mig på henne och skrattade. “Celia, nej,” sa han. “Var är en röd en? Upptäck en röd. Du är fantastisk i rött. ” Han kysste henne, liksom assistenten gick scurrying. Hon tog hus ett dunkelt rött nummer. Jag är fortfarande här.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Du gjorde det! 17 december 2007
Hemliga liv av klänningar # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Trickhistorikerna av klänningar, pt. 1 december 27, 2005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *