Trend Memo Day 6: Autumn Florals

broderad klänning: Anthropologie (slutsåld, liknande här, här, här såväl som här) | Läder Midsection Belt: Gucci | Ankelrempumpar: Sam Edelman (vid större försäljning samt utmärkt liknande alternativ här) | Mini axelväska: M2Malletier | Cat Eye Solglasögon: BP. (Såld, liknande här såväl som här) | Pearl minskar örhängen: Marc Jacobs (gammal, liknande här)

För dag 6 i hösten/vintermönstermemoet talar vi allt blommigt. Mitt i kraftuttalanden, dämpade kontroller såväl som nostalgiska sladdar, kan vi alla komma överens om att det finns utrymme för lite romantik, så häll ett glas vino (eller lägg till lite Bailey till ditt kaffe?), Crank upp Marvin Gaye och låt oss låt oss Få denna blommiga firande på. Idag bryter vi ner exakt hur den här säsongen förändrar blommigt spelet, exakt hur man tar tryck från arbete till spel, liksom var jag ska göra mina extremt föredragna blommiga fynd.

Första saker först: misslyckas med att komma ihåg om lätta pasteller såväl som sommarvibber, för den här säsongens blommor är rika och humöriga. Hur underbar är denna broderade pannor från Anthropologie? Jag är i full swoon tack vare den stora halsringningen, mössa ärmar såväl som passande-och-flare midi-silhuett, liksom den svarta bakgrunden innebär att lägga till svarta tights när temperaturen minskar kommer att vara en cinch. Jag kan till och med se en festlig pump och örhänge ta denna skönhet direkt med semestern.

I motsats till en framträdande tro behöver du inte bestämma som en “girly flicka” för att rocka denna trend. Ta det från någon som i allmänhet inte är en blommig person, den här säsongens blommor är annorlunda. Om du är orolig för att mönstret vänds samt sackarin, koppla ihop en charmig blommig med en svart lädermotojacka såväl som stövlar för en trendig cool-tjej-look. Om du letar efter mycket liten ansträngning, lägg bara till ett broderat bälte eller en silkescarf till någon typ av grundläggande outfit och telefonsamtal det en dag.

Slitage för att arbeta

Hur stor är denna marinblazer och de koordinerande byxorna?

Denna mönstrade sidenklänning är ett skönhetsfall och vinter, men är definitivt ett viktigt stycke året runt.

Dessa eleganta sidorbyxor är så coola. Affärsfront, firande på … sidan?

Denna blommiga blazer är en av mina föredragna fynd. Lägg till en monokromatisk elfenbenensemble under såväl som du har fått ett mördarkontor.

Om ditt kontor sänds på den konventionella sidan är denna Jacquard -skiftklänning fantastisk.

Brb, utanför kontoret

Broderad blommor är #Fire, liksom jag just fick den här tröjan i posten efter att ha köpt förra veckan. Exakt hur bra är det ??

Hur Gorg är dessa broderade jeans?! Om byxor är mer din stil blir det inte mycket bättre än det här paret!

Blomma klänningar Inga tvekan Regime Supreme, liksom jag inte kan välja mellan denna kall-axelskönhet och denna spetstrimmade maxi (denna färgkombination är vad höstliga drömmar är gjorda av …)

Velvet är enorm den här säsongen, liksom denna sammetbilar och lastbilskåp är det perfekta lyxskiktet för de fina höstens temperaturer. (Lade till Perk för hela två fåglarnas trender, 1 sten sak …)

Älskar vad som helst med den här superkompetslösa MIDI -klänningen (under $ 50!).

Koppla ihop denna bedårande minikjol med strumpbyxor, stövlar och en chunky stickad samt du har den perfekta hösthelgen.

Mina föredragna blommor av säsongen

Kolla in resten av mönstermemo -serien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *