Coffee Break: Kindle

Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som skapats för att tillhandahålla en indikation för oss att göra avgifter genom att länka till Amazon.com samt anslutna webbplatser.
Jag har sagt det tidigare, liksom jag kommer att säga det igen – jag gillar min Kindle. Kärlek, kärlek, gillar det. Jag får e -böcker hela tiden från två olika bibliotek, förutom att få e -böcker till försäljning med EREADERIQ såväl som andra bokavtal, förutom att köpa några böcker till fullt pris. (Du kan också skicka långa PDF -filer till din Kindle!) Om du kräver en ny, eller om du ännu inte har en, är detta en av de allra bästa tiderna att få eftersom det är en tidig Amazon Prime -dag.

Den visualiserade är vanligtvis $ 134, men är nu markerad till $ 68, liksom du kan välja mellan tre olika bokomslag. (Det finns också massor av andra bokomslag tillgängliga för försäljning på Amazon.) Denna exakta Kindle är lite annorlunda än den jag har, vilket är pappersviten (fortfarande tillgänglig för försäljning för $ 139), så skärmen kan vara lite Lägre teknik än den jag har, men jag typ av fråga att det kommer att göra en enorm skillnad om du inte spenderar mycket tid på att läsa utomhus i solen. Du kan också välja den största tekniska skärmen, Oasis, på samma sätt till försäljning idag för $ 221 (ner från $ 349).
Denna publicering består av affiliate -länkar såväl som Corporette® kan göra provisioner för inköp gjorda med länkar i det här inlägget. För mycket mer information se här. Säg tack till dig så mycket för ditt stöd!
Arbetskläder försäljning av anteckning för 8.25.22 …

Saks Fifth Avenue – Designer Sale, så mycket som 70% rabatt!
Neiman Marcus – Försäljning är till försäljning, så mycket som 75% rabatt!
Net-a-Porter-7000+ nya linjer tillagda, så mycket som 80% rabatt!
Nordström – 7 000 nya markdowns för kvinnor
Lo & Sons – så mycket som 50% rabatt!
Of Mercer – StoreHouse Sale: Så mycket som 60% rabatt
LOFT: Summertime Clearance: Så mycket som 70% rabatt på rutinkostnader
J.Crew-$ 75 Denim & mycket mer slitstilar
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 rabatt på allt; $ 10 rabatt varje $ 50 du spenderar

Annan försäljning av anmärkning:
Buffy-Back-to-school-besparingar: Så mycket som 15% rabatt på deras sängkläder
Fallskärm-Spara så mycket som 40% rabatt på sistchance-artiklarna
Föryngring – Livsförsäljning: Så mycket som 30% rabatt (läsare gillar deras belysning)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *