Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized Rolig hemlagad tshirt – Race Track Tshirt

Rolig hemlagad tshirt – Race Track Tshirt

Rolig tshirt eller racerbana?
Så har du barn som aldrig vill sova? Och är för utmattade att leka med dem? Tja, idag ska jag visa dig hur man fuskar, med en rolig hemlagad tshirt. Nu kan dina barn ha kul genom att leka med dig medan du sover. Ja, jag vet, låter som en dröm.
T-shirt för tävlingsbanan, som visas nedan, kommer att hålla dina barn upptagna och de kommer också att erbjuda dig en fantastisk bakmassage. Nu, om det kan finnas en annan T-shirt, designer för hustrun, med några liknande förmåner. Vi kommer också att hålla dig uppdaterad om det, oroa dig inte.

Så här får du din egen racerbana-t-shirt. Allt du behöver göra är att ta en vit t-shirt, lite fryspapper, lite tygfärg och lite kreativitet. Efter detta borde du rita ett mönster först i en penna och när den är klar i svart markör.

Lägg sedan pappersfrysen inuti t-skjortan och se till att det är på baksidan av t-tröjan, såvida du inte vill ha en mage-massage.

Börja rita på t-tröjan! Det är lätt att se linjerna, spåra racerbanan med en tunn färgborste. Därefter kan du färga byggnaderna och träden.

Så enkelt, bäst? dröm sött!

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *