Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Clothing 3 De flesta aktuella förbättringar i cykelkläder som tillverkare gör!

3 De flesta aktuella förbättringar i cykelkläder som tillverkare gör!

3 De flesta aktuella förbättringar i cykelkläder som tillverkare gör!
04/02/2019, postat av Alanic Global
Oavsett om du är en cykelentusiast, professionell eller bara en köpman som säljer högkvalitativa cykelkläder, är detta avgörande för dig. Så lägg din korta uppmärksamhetsområde åt sidan ett ögonblick och titta på några av de aktuella förbättringarna som tillverkare gör i cykeluniform.

När det gäller cykling tee -skjortor grossist eller något annat för den delen är var och en av dessa förbättringar viktigt. Och som återförsäljare måste du alltid få mål att inte få något mindre än dessa högkvalitativa funktioner i dina bulkorder.

För nu, om du är redo, låt oss ta en titt på de 3 bästa valen –
1. Reflekterande och ändå noll rörelsebegränsningar
Det är ingen överraskning att reflekterande paneler är en integrerad del av cykeluniformen och av goda skäl. Det fungerar som en berömd markör för cyklister i mörker så att människor i motoriserade bilar kan veta skillnaden på vägen.

Dessa paneler är emellertid svåra att vara väl integrerade i cykelkläder och tar också bort lite från dess stretch- och flexibilitetsfaktor. Detta gör det mindre andningsbart, och det är inte något som proffs har haft glädje av under åren.

Men idag är de bästa cyklisterna mycket mer än redo att ge dig den bästa kvaliteten och inget mycket mer tar reflekterande paneler bort mycket från cykelkläder. De är väl utformade, och med regelbunden forskning har uppnått mycket mer än vad cyklister tyckte möjligt!

2. Stitchless Hems är framtiden
Stitching har länge varit en värdig motståndare för den professionella cykleren och var skyldig till irritation och skavning över långa körningar. Men idag gör moderna tillverkare framsteg i språng.

Stitchless Hems tillverkas av laserteknologi och sedan helt värmesvetsade för att få det att sluta precis som det borde.

På lång sikt skapar det en anmärkningsvärd upplevelse för cyklister, och köpmän måste se till att de inte har något mindre än detta.
3. Vattentäta fickor för dina elektroniska värdesaker
Slutligen har tillverkare av grossistcykeltröjor börjat överväga att cyklister också har sina elektroniska värdesaker. Vattentäta fickor har blivit den berggrund som ligger en cyklists förmåga att bära GPS -spårare utan oro för att få det bortkastat.

Dessa fickor är fodrade med PVC eller annat vattentätt material för att se till att oavsett vad som är väder kan vara, din telefon eller elektronik inte går ner i avloppet.

Var och en av dessa tre funktioner är resultatet av år av hårt arbete och forskning om delar av Cycling Jersey -tillverkare och deras nischteam. Som återförsäljare måste du förstå att det här är de egenskaper som de bästa på marknaden har – och allt mindre kommer inte att göra dina kunder nöjda!

Så kontakta den bästa tillverkaren idag och lägg dina bulkorder idag!

Taggar:
cykelltröjtillverkare
Cycling tee skjortor grossist
grossistcykelltröjor

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *