Drabble # 12

du vet, i allra första var jag glad över att användas så ofta. Jag var stolt. Jag var knappt torr från att tvättas innan hon hade mig under järnet igen, liksom då gick vi. Överallt. Livsmedelsbutiken, kaffe med tjejerna, en lördag eftermiddag rörelse bilder med honom … det var kul, ett tag, men då blev det ansträngande. Gå, gå, gå, med mina fickor fulla. En läppstift, några minter, en golfpennor samt den dagliga listan. En bobby pin. En bricka som ska ersättas. Så vad mer kan jag göra? Jag etablerade ett hål. Jag behövde resten!

Obs! Kappa i foto har inte någon typ av hål.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Trick liv av klänningar, vol. 5July 16, 2006
Hemliga liv av klänningar vol. 8September 13, 2006
Oförskämd? Eller bara clueless? Eller något annat? 19 april 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *