Casual Friday

Jeans: Genetic Denim | Tröja: ALC | Päls: Gratis människor | Bälte: Vintage (mycket lik här) | Skor: Ralph Lauren (liknande här och här) | Örhängen: Baublebar (älskar också dessa) | Solglasögon: Ray-Ban | Polska: Essie

< >

Liksom förra veckans avslappnade fredagspost i dessa Mother Brand-jeans fortsätter jag att skaka upp mitt svaga-Sauce-denimspel. Hittills har jag alltid tvingat mot ungefär samma fyra märken av jeans. Medan jag bryter denna rutin var skrämmande, fattade jag ett beslut att göra som Adele Dazeem och bara släppa den. Resultatet? Upptäckten av ett annat nytt favoritmärke – gener. Det här paret har idag alla ingredienser-hög midja, tätt på bara de perfekta platserna, exceptionell fickplacering … du får bilden. Om du också blandar ditt denimdäck i höst, kolla in genetiska och/eller ta en gander genom Nordströms utmärkta urval – ett veritabelt cornucopia av denimval, om du vill. Och jag tror att du kommer att göra det för att det är dekorativ kalebassäsong trots allt.

Trevlig fredag!

@Maryorton på Instagram …

Fyrtio

Det här inlägget sponsras av Nordström. Alla produktval, styling och åsikter är mina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *