Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Clothing Suede Culottes såväl som viktoriansk blus

Suede Culottes såväl som viktoriansk blus

Jag är ett betydande fan av den viktorianska trenden – mest eftersom jag gillar att låtsas att jag är dowager -grevinnan i hennes främsta och skjuter av Downton Maggie Smith citerar hela dagen – men Eftersom viktorianska silhuetter är … ja, väldigt vackra. Som sådan, när jag bläddrade i den vita hemmamarknadens vårens ankomster, skrek denna blus mitt namn såväl som jag förstod att det skulle vara den bästa uppdateringen av min varma väderförhållanden.

När det gäller Culottes förstår du att jag knappt har nöjd med en culotte som jag inte gillade, men dessa?! Whew. Att lägga till ett mocka par till min samling hade mig så förstärkt att jag nästan hanterade UPS -leveransmannen när han ringde dörrklockan. Ärligt talat var jag chockad (men faktiskt) över den galna stora högkvalitativa och i form av dessa suckers, samt planerar att bära dem så ofta i vår som socialt acceptabelt/hygeniskt.

Polera allt med en traditionell Snakesskin -pump som är lika snabbt bekväm som det är attraktivt, liksom du i huvudsak har fått mina vårfundament i ett nötskal. Nom.

Suede Culottes: White Home Black Market | Blus: White Home Black Market | Klackar: Vit hem svart marknad | Väska: M2Malletier | Läder Wrap Choker: Fallon (liknande här) | Örhängen: Juliet & Business | Solglasögon: Ray-Ban | Läppar: Buxom (Brooklyn)

< >

Denna publicering skapades i samarbete med White Home Black Market.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *