Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized Den enkla vita skjortan som du kommer att bära hela sommaren

Den enkla vita skjortan som du kommer att bära hela sommaren

klänning: Calvin Klein | Skor: Michael Kors | Väska: Patricia Nash | Jacka: gammalt, fantastiskt alternativ här | Solglasögon: gamla, liknande här | Örhängen: gamla, älskar också dessa | Läppar: NARS (Starwoman)

Den enkla vita skjortan du kommer att bära hela sommaren

Jag vet att jag har sagt det ungefär 98 523 gånger tidigare, men en klassisk skjortor är en sommar måste för mig. När jag såg den vita Calvin Klein -skjortklänningen på Macy’s, påminde det mig om en nästan identisk klänning som jag bar på dagen för mitt bröllop. För att vara tydlig gifte jag mig inte i det. Men det var den perfekta enkla ryggen att bära medan jag fick mitt hår och smink gjort. Det var söt, bekväm och knappfronten innebar att ingenting skulle dras över mitt huvud som stör mitt hår senare. Så det finns ingen försiktighetsåtgärd för fantastiskt för att skydda brudens “gör, vet du?

Bröllopshelg

I flurry från vår bröllopshelg blev jag ödelagd över att den här klänningen på något sätt försvann. Kanske kastades det in i någon annans väska av misstag. Detta hände efter att alla var klar med att göra sig redo eller kanske föll det i någon dold spricka i vår svit. Men det gjorde det aldrig ur bröllopshelgen levande. Naturligtvis var jag över månen när jag såg denna skönhet på Macy’s nyligen. Jag har fått mitt öga skalade för en ersättning i flera år.

Och för att inte vara illojal mot den skönhet som fick mig genom min bröllopsdag, men jag gillar faktiskt den här bättre. Den har den fantastiska ögonen som beskriver hela tiden. En sådan underbar touch till denna klassiska, slitage överallt garderob.

Jag måste säga, Calvin Klein verkar vinna Shirtdress -spelet den här säsongen. Som ni kommer ihåg publicerade jag denna Gingham -skönhet för några veckor sedan. Jag har också mitt öga på denna skönhet och denna skönhet. Hur fantastisk är broderiet på den här?!

Klänning: Calvin Klein | Skor: Michael Kors | Väska: Patricia Nash | JACKET: Old, terrific alternative HERE  | Solglasögon: gamla, liknande här | EARRINGS: Old, also love THESE  | LIPS: Nars (starwoman)

Thanks to Macy’s and ShopStyle for partnering on this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *