Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized De bästa apparna för innehållsskapare

De bästa apparna för innehållsskapare

som innehållsutvecklare och influencer, att hitta de bästa apparna att använda kan vara lite utmanande. Under åren har jag stött på så många appar som passar olika steg i mitt liv och olika behov. Många av dessa appar har hjälpt mig att navigera i livet som en arbetande mamma och innehållsskapare. Naturligtvis för de av er som jonglerar att vara mamma, kan 9 till 5 och/eller bloggare vittna att det inte är lätt. Med det sagt, här är Sporting CP Tröja de bästa apparna för innehållsskapare och bloggare. Dessa appar borde göra att skapa ditt innehåll enklare, roliga och unika. Mer för appar att använda för att skapa innehåll för Instagram och andra sociala konton, läs det här inlägget här.
Outfit detaljer: Imad Eduso Short Set; Mango skor (slutsåld); Liknande här

< >

< >

< >

De bästa apparna för innehållsskapare

Det här är de bästa apparna för innehållsskapare. Jag använde dessa appar ofta för att hantera mitt företag som innehållsskapare, mode och livsstilsblogger.
Asana: Den här appen hjälper dig att hantera din uppgift för dig själv och ditt team. Det är en Kroatiens herrlandslag i fotboll Tröja enhet att planera din dag, dela idéer och få teamuppdateringar när du är på språng. Jag använde den här appen för att utse uppgifter för mina anställda på vad jag behöver gjort varje vecka och förfallodatum.
Utveckla: Älskar den här appen. Om du söker efter en ren och rolig estetik för att skapa dina berättelser, kolla in den här appen. Den här appen hjälper dig att lägga till ännu mycket mer karaktär till dina Instagram -berättelser. Det kan också användas på Facebook och Snapchat. Det är en snygg app med så många förformaterade mallar som hjälper dig att lägga till ännu mycket mer design stil till dina berättelser. Jag använder det ibland för att skapa Instagram Stories -innehåll.
Canva: Detta måste vara en av mina favoritappar om inte favoritappar för att skapa innehåll. Detta hjälper dig att skapa otroliga roliga och enkla mönster. Det är mycket mångsidigt. Du kan använda den för att skapa så många olika saker från flygblad, affischer, inbjudningar, logotyper, CV, till sociala medier och mycket mer. Jag använder detta för att skapa collage som ses här och här. Jag använder den också för att skapa Instagram Story -grafik när jag gör mina “helgfynd och erbjudanden” eller för att fokusera på en produkt.
InShot: Det här är en redigeringsapp för videor och foton. När jag behöver redigera eller skapa snabba och enkla videor för Instagram eller IGTV med musik och coola effekter. Detta är en av mina go-to för videoredigering.
Splice: Detta är en ny upptäckt för mig. Jag använder detta för att också skapa videoinnehåll. Om du söker efter en app som ska användas för att skapa videor av hög kvalitet på din telefon, kolla in det här. Jag har också använt den för att redigera YouTube -videor sett i min sista Eat YouTube -video: Miami Girls Trip.
Planoly: Den här appen hjälper dig att visualisera, hantera och schemalägga Instagram -inlägg. Jag använder den här appen för att schemalägga meddelanden för Instagram och också för att föreställa mig hur mitt Instagram -flöde ser ut innan jag publicerar vissa innehåll. Planoly har också en app som heter Stories Edit. Den här Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja appen är för att skapa kreativa Instagram -berättelser.
Tailwind: Detta är en annan av de dagliga apparna som jag använder med mina anställda. Jag använder detta för att schemalägga dagliga Pinterest -stift som jag hittar. I stället för att fästa allt som en gång planerar jag stiften under dagen. Om du är i Pinterest är detta för dig.

Du kan också njuta av:

Hur man ser trendig ut för en vår …

De bästa sommartopparna du kan bära …

Bästa stället att få dina Halloween -kostymer

Vad man ska bära för att arbeta i höst …

Känn dig.

Registrera dig med din e -postadress för att få nyheter och uppdateringar.

Förnamn

Förnamn

Förstnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *