Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized Saker jag misslyckades med att komma ihåg

Saker jag misslyckades med att komma ihåg

Holly på LuciteBox Vintage bad mig att påpeka att även om hon kommer att vara borta från den 22: e 28, kommer hon att sändas igen den 29: e, liksom diskonteringsräntan (15% rabatt på plats) samt donationen (10% till böcker med barer till ära av köparen) gäller fortfarande fram till den 27: e!

Och jag saknade en hel massa saker från Pamela (av Glamourstitch, Glamoursavvy, liksom Glamoursurf … såväl som Glamoursurf, förresten, ger 20% rabatt med 31 dec, gå in i nyckelfrasen “Santa”)

Så du kan få en diskonteringsränta på något sådant:

Eller det här:

Eller du kan bara gå över till glamourstitch för detta:

Eller till glamoursavvy för dessa boudoirskor, som om de var min storlek, skulle aldrig ha sett ljuset av blogg (trots sanningen att mitt nattkläder nu består enbart av träningskläder, för att undvika en mycket mer anledning att förhindra löpbandet, såväl som dessa skulle se skandalösa med målflare-ben yoga byxor):

Whew! Okej, nu tror jag det är det. Men om inte, maila mig!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Den allra första klänningen liksom den sista dressmarchen 12, 2008
En LinkTastic Friday för att avsluta All LinkTastic FridaySmay 16, 2008
Jag trodde att du borde kända 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *