Wrap mönster sökt …

Helen i Storbritannien hoppas att något slag och användbar besökare av en klänning om dagen kommer att förstå var hon kan upptäcka ett mönster för en kappa som liknar detta – en wrap med en full kjol som Väl som krage / ärm alternativ. Jag vet att det borde vara lätt, eller hur? Men nej.

Och om någon kan berätta för mig var du ska köpa Broderie Anglaise online, skulle jag vara mycket glad. helst på mindre än “oh-my-gud-de-vill-vad?” per gård.

Om du klickar på bilden du kan köpa kappan som presenteras här – det är en Zara-klänning noterad på ebay.co.uk.

Kommer upp snart på en klänning om dagen … Esprit Giveaway är den här veckan, om jag kan få oavsett strykat såväl som bilder som tagits före fredag. Förutom att jag har vinnarna av bokkonkurrensen, tror jag. Dessutom känner jag mig lite ranty! visa ut!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Åh för liknande av Pete! 27 januari 2011IN “Mönster”
Oförskämd? Eller bara clueless? Eller något annat? 19 april 2007
Arbete pågår: Grå Ruffle DressJune 2, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *