Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Clothing Lavendelfälten i Provence + Everything You Need for a Weekend Vacation

Lavendelfälten i Provence + Everything You Need for a Weekend Vacation

Dress: Self Portrait | Sandaler: Med hjälp av Spiga | Hat: Janessa Leone

< >

Glöm inte att kolla in dagens andra inlägg som består av mina 30 bästa val av Nordström -jubileumsförsäljningen som öppnar för allmänheten idag !!

Mitt i den ständiga rörelsen av möten och tidsfrister är det lätt att gå vilse i den arbetsnarkoman. Samtidigt som en hälsosam balans mellan arbete och liv är mycket absolut inte min starka kostym, (jag får höra) är det exceptionellt avgörande för att hålla sig på toppen av ditt spel (liksom att hålla kontakten till de avgörande människorna i ditt liv … Hej, Mamma!). Medan en del av vår resa till Frankrike var för arbete, lyckades Rich och jag koppla ur och varva ner lite och tillbringade en av våra mycket minnesvärda dagar i de hisnande lavendelfälten i Provence. Efter att ha kört genom Luberon med fält av lila så långt ögat kan se, stannade vi vid en liten lokal marknad för försörjning (och vin!) Och tog oss uppför berget till den lilla staden Sault där vi hittade den bästa parken Med utsikt över en extraordinär solnedgångsvy. Det var verkligen en upplevelse som vi länge kommer att komma ihåg.

Oavsett om du är på väg till en speciell destination eller bara ser fram emot en vistelse i ditt område, är det avgörande att ta dig tid att ladda. Kolla in några av mina favoritgodisar nedan för att få ut det mesta av din nästa helg tillflyktsort:

Essentials i helgen för henne:

Föregående artikel

1 av 25

nästa artikel

Helgsemester för honom:

Föregående artikel1 av 15

nästa artikel

Glöm inte att kolla in dagens andra inlägg som består av mina 30 bästa val av Nordström -jubileumsförsäljningen som öppnar för allmänheten idag !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *