Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized Randig mantelklänning samt Jean Jacket

Randig mantelklänning samt Jean Jacket

Det har varit snarare The Whirlwind Week sedan allmänheten introducerade Trove på måndag! Vi har blivit helt floored av det verkligt otroliga svaret vi har fått under de få korta dagarna sedan appen offentliggjordes, liksom är tacksamma utöver ord för allt ditt stöd.

I situationen missade du de enorma nyheterna, du kan kolla in allt om introduktionen av Trove här, och om du är på din iPhone och vill ladda ner, klicka här! Vi var oerhört tacksamma för de underbara artiklar som skrivits om Trove av Forbes, Women’s Wear varje dag och andra, så om du vill höra om appen från någon annan än dess entusiastiska medskapare (din verkligen) har en checkad där. Att få ett sådant varmt svar från media, marknadsinsiders, både modebloggförfattare och användare har erbjudit den mest ödmjuka och glädjande belöningen av vad som har varit 18+ månaders blod, svett och tårar (mest från rika … han är ett stort gråt bebis). Naturligtvis är detta bara den extremt början, men vi kan bara inte säga tack vare er alla nog.

Med stora erbjudanden av arbete och mycket bit sömn har den här veckan betyda oroliga bullar, lägenheter och stickade mantelklänningar (som känns som nattklänningar) på kontoret. Denna randiga mantelklänning är en gammal föredragen från Ann Taylor, men jag har upptäckt massor av liknande skönheter nedan. När det gäller mig kan en arbetande kvinna bara inte ha tillräckligt med stickade mantlar i hennes arsenal. De ser super expert utan förträngningen av mindre förgivande tyger.

< >

Och medan vi är på ämnet föredragna arbetskläder, skulle jag vara remiss om jag inte erbjöd dessa spetsiga lägenheter ett ögonblick i rampljuset. Jag har hamstrat riktat tålägenheter sedan jag gick in i arbetskraften, eftersom de bara är den ultimata silhuetten när det gäller skorens mångsidighet. De kan gå med alla typer av typ av avslappnad eller utseende för affärsutseende, men är ett avgörande steg upp när det gäller klänning från en balettlägenhet, så det kan också gå vackert med mer formella klänningar eller kostymer på dagar när du bara Krav för att ge dina fötter en paus från klackarna. Det är därför jag inkluderade dem i min lista över Working Woman Garderob Essentials, för de är viktiga! Jag har inkluderat massor av favoriter nedan, liksom nästan alla finns i flera färger, så inspektera dem ut:

< >

Förhoppningsvis såg de av er som poserade oro i min sista publicera om Trove mina svar där i kommentarerna, men i situationen gjorde du inte, jag kommer att upprepa svar på de vanligaste oroen på följande sätt:

För närvarande är Trove en mobilapp utvecklad endast för iPhones. Tyvärr innebär detta att appen inte kan användas på iPads eller Androids. Men vi arbetar för närvarande med att göra det iPad -kompatibelt, liksom också att bygga en Android -version också. Om du följer @TheTroveApp på sociala medier kommer du att vara den allra första att höra när dessa versioner är beredda att gå!

Klänning: Ann Taylor (gammal, liknande här, just här såväl som här) | Jacka: J. Team (liknar också såväl som här) | Skor: Nicholas Kirkwood (även här, liknande här såväl som här) | Väska: Gigi New York | Solglasögon: Smoke X Mirrors | Halsband: Gorjana | Örhängen: gamla, liknande här | Armband: Kate Spade | Läppar: Neutrogena

<>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *