Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized New T-Shirt Community-Arttee Apparels

New T-Shirt Community-Arttee Apparels

New T-Shirt Community-Arttee Apparels
ARTTEEE Apparels, som syftade till att hjälpa oberoende konstnärer, ställdes in som en plattform för begåvade konstnärer att bidra med sina fantastiska konstverk för att förvandlas till fantastiska T-shirts. Det är ett nytt sätt att visa lokala illustratörer och artister lite kärlek och det är genom onlinebutik och T-shirt-community.
Jag är säker på att du redan borde ha hört denna förutsättning tidigare, så detta är mycket djärvt av dem att lansera på samma marknad som trådlösa, designbyhumans och många andra. Men detta kan vara ett fantastiskt spelrum för den lokala konstnären från Malaysia och grannländerna, där de har absolut anmärkningsvärda konstnärer. Så vi önskar allt gott för företagets förrätter, den tanken på denna plattform som platsen för oberoende konstnärer överallt för att stödja varandras konstverk under ett paraply. Det finns bara några mönster nu, som säger att de är en början, så håll ditt sinne öppna.
Webbplatsen inbjuder oberoende konstnärer att bidra med sina konstverk för att förvandlas till fantastiska tees. För en ren USD18,90 kan du nu ta med en bit bärbar konst.

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *