Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Clothing Anteckningsboken föll öppen och där var det.

Anteckningsboken föll öppen och där var det.

faktiskt, inte riktigt. Arabellaesmerelda skickade mig en länk till detta exceptionellt stokande (för mig, åtminstone) Illustration som publicerades till Flickr, av konstnären Irtroit. Men jag tycker om att tänka på detta som den digitala ekvivalenten att vända upp någons anteckningsbok slumpmässigt och hitta något så här.

Det var i moleskinerie poolen, och för de av er som inte vet vad en moleskine är, är det en anteckningsbok, och det är en kult. Allvarligt. Jag är bara en lågnivå acolyt; Jag använder min (den fodrade sorten) för det citidiska syftet med att ta anteckningar. Men det finns förmodligen tusentals, om inte tiotusentals, människor som använder dem för att göra konst så här.

Och till och med kallare, den här konstnären, Irtroit, är i Moskva. Hon är från Izhevsk. Jag var tvungen att slå upp izhevsk, absolut. Det är där AK-47 uppfanns. Det är inte den fantastiska delen; Den fantastiska delen är att tack vare den magiska på Internet får vi alla att se sitt arbete. Vilken typ av distribution skulle det ha varit för ryskgjorda sy-tema anteckningsbokskonst före det här ögonblicket i världens historia?

Dessutom vet du alla plaid är min kryptonit. Jag är hjälplös före den (och det är en grön pläd på det). Perfekt nu är jag svag, i en träl framför min bildskärm, och jag får inget gjort tills jag kallar styrkan för att ändra webbläsarflikar.

En sista sak – om det lilla mönsterstycket är tänkt att vara ärmen, som jag föreställer mig, är den låga kurvan väldigt lätt att sätta in och gör en absolut charmig kepsärm.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hemliga liv av klänningar vol. 8September 13, 2006
Jag saknade bloggar mot sexism! 9 mars 2007
ifrågasätter antagandenJune 18, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *