Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized Fantastiska 3D -illustrationer av James Shepherd

Fantastiska 3D -illustrationer av James Shepherd

3D -illustrationer av James Shepherd
Bor i ett galet samhälle beskriver James Shepherd levande hur han ser världen med hjälp av sina illustrationer. James är en frilans kommersiell illustratör från Milwaukee, Wisconsin. Han arbetade med flera verktyg för digital ritning, men det mest avgörande elementet som används i hans illustrationer är 3D -elementen.
Jag tror att utan dessa 3D -element är det som sätter hans konst förutom de andra. Shepherds vision är verkligen fantastisk eftersom hans illustrationer har den glittringen av verkligheten, som hjälper allmänheten att överskrida världen till en annan.
Hans illustrationer är fulla av rika färger, roliga element, som en parodi på verkligheten. På sitt sätt att locka mycket mer offentligt har han lyckats underteckna kontrakt med Disney, Hasbro, Frito-Lay och Burger King i mycket mer än 15 år. Officialy, James Shepherd är en riktig konstnär eftersom han förstår behoven på dagens marknadsplats och kan ge några riktigt kreativa och geniala lösningar.
Här är en förhandsgranskning av hans 3D -illustrationer:

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *