Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Uncategorized Självständighetsdagen-Helt gratis designerpaket

Självständighetsdagen-Helt gratis designerpaket

Självförtroende dag-helt gratis vektorer och ikoner
4 juli blir bättre och så vi kom till jobbet. Self-Reliance Day är en nationell helgdag präglad av patriotiska skärmar så vi valde att producera ett paket som hjälper dig att interagera ett bra budskap och fira en extremt rik kultur. Vi tillverkade ett paket med helt gratis självförtroende dagsvektorer såväl som ikoner som du kan använda i ditt självförtroende-dagsprojekt.
Bunten innehåller 4 vektorer med aspekter från USA -flaggan. Att vara innovativ med en flagga är inte enkelt så vi valde de allra bästa koncepten vi kanske upptäcker där ute. Dessa inkluderar en polygonal strukturflagga som ser riktigt fin ut, en hexagonal bakgrund med självständighetsdagen med USA: s flaggfärger som kan användas för kampanjer, flygblad, tryck samt andra mönster. Vi har också ett trendigt teckensnitt som används för 4 juli med anpassade former över en triangel abstrakt bakgrund samt en design i grunge bakgrund med enorma stjärnor.
Ikonpaketet med USA: s nationella symboler innehåller: historiska symboler, emblematisk mat samt drycker, djur, tillbehör, emblem, band, etc. Perfekt för självständighetsdagsprojekt.
Alla vektorer såväl som ikonpaketet är helt gratis för nedladdning från Vector Open Stock. Du kan klicka på bilderna nedan för att gå direkt till nedladdningssidan.

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *