Flickan i den gula klänningen Populär San Francisco livsstil Clothing Kan du bära en tropisk ulldräkt på vintern?

Kan du bära en tropisk ulldräkt på vintern?

Är kostymer gjorda av tropisk ull acceptabla att bära under vintern, eller är de bara designade för att kyla dig ner i varmt sommarväder? Och hur färgas dräkten i? Läsare P Wonders …
Jag fick en mörk marinfärgad kostym förra året från J. Crew i tropisk ull, och jag undrar om det är bra att bära under kallare månader (jag bor i New York City). Min tarm är att med Frankrikes herrlandslag i fotboll Tröja tanke på att det är väldigt mörkt med OGC Nice Tröja bruna knappar, att det kan se vintrigt ut och också bäras på sommaren, eftersom det är lätt och andas. Men det är min första kostym i den här typen av tyg och jag verkar inte gauche om det finns en politik om säsonger där detta tyg är lämpligt, och när det inte är det. några förslag?
Intressant fråga, läsaren P – och jag är nyfiken på att höra vad läsarna säger. Min första reaktion här var att du naturligtvis kan bära tropiska ulldräkter på vintern! De är säsonglösa! Men sedan gissade jag mig själv och gjorde lite Google -forskning.
Så här är mitt mycket mer undersökta svar: Tropiska ulldräkter är ofta avsedda för året runt slitage (se Pendleton, och noterar att deras “lättaste vikt ullar är riktiga för året runt slitage” och bluesuits och kallar det “säsongslöst europeisk tropisk ull Sträcka”).
Eftersom de också är acceptabla för sommarkläder, kan de vara lätta och andningsbara-så även om de inte är olämpliga för vinterkläder, kan de vara lite frysning på de mest virvel-dagarna i den polära virveln.

(Några av våra skiktningsidéer för hur man håller sig varm på ett fryskontor, eller tankar om olinerade byxor kan vara till hjälp!)
Särskilt när du aspekt i det faktum att så många kvinnors grundläggande passning är säsongslös/tropisk ull, skulle jag dock säga att de är acceptabla under många vinterdagar – särskilt för den person som bara behöver bära en kostym en gång i veckan eller mindre. Om du är en av de människor som bär en kostym fyra dagar av fem, kanske du vill få tyngre kostymer i värderade ull eller tweed – men SL Benfica Tröja jag tror inte att du måste göra det.
PSST: Här är några av våra favoritdräkter, massor av tillgängliga i tropisk ull …

Våra favoritdräkter för mellanklass för kvinnor från och med 2022: kjol / marinblå / svart / grå / marinblå
Och våra favoritinvesteringsdräkter, massor av tillgängliga i tropisk ull!

Bilden ovan, några av våra favoritinvesteringsdräkter från och med 2022: byxa / kjol / byxa / kjol / byxa

Damer, vad är dina tankar – är det en skillnad för dig mellan tropiska ulldräkter och “säsongslösa” kostymer? Skulle du tro att någon var udda om de hade på sig en tropisk ulldräkt i vinterns döda?

(Bild: Ann Taylor Tropical Wool One Button Jacket, $ 198.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *